top of page

Support van backoffice en IT

Backoffice support

Als u bedrijf groeit is dat goed nieuws, maar u merkt dat daarmee ook de overhead toeneemt. Meer administratie en ondersteuning zijn nodig. Dat kunt u niet altijd in uw eigen groeiende organisatie accommoderen. Wij steken u graag de helpende hand toe. Diverse administratieve processen en de IT helpdesk verzorgen wij graag voor u.

Wij steken u graag de helpende hand toe.

Backoffice

Kleinere organisaties hebben evengoed een loonadministratie, facturen, debiteuren, crediteuren en andere administratieve processen. Die vragen soms om specialismen die niet in één persoon verkrijgbaar zijn. Dat terwijl uw organisatie nog niet de omvang heeft om veel meer mensen in de backoffice aan te nemen. Onze maatwerkondersteuning is dan een uitstekende oplossing. Wij bieden precies de ondersteuning die u nodig heeft, in die mate die u nodig heeft. Zo blijven de overheadkosten binnen de perken en heeft u flexibiliteit.

IT support

Laptops, telefoons en internet moeten gewoon werken. Doen zich problemen voor? Dan moeten die snel worden opgelost zodat geen kostbare tijd verloren gaat. Onze IT helpdesk staat voor u klaar om vragen en technische problemen direct te verhelpen. De perfecte ondersteuning voor eenvoudige problemen en IT helpdeskmedewerkers die op locatie problemen verhelpen. Zo verkleint u de nood aan eigen IT support en heeft u ondersteuning die altijd bereikbaar is.

IT support of backoffice uitbesteden?

Merkt u dat technische problemen uw medewerkers frustreren of dat uw eigen IT helpdesk het werk niet altijd de baas kan? Informeer dan vrijblijvend bij ons naar de mogelijkheden van externe ondersteuning.

bottom of page