top of page

24/7 inbound klantendienst uitbesteden

Inbound klantendienst

U ziet ze regelmatig voorbijkomen op sociale media: klachten over de klantendienst. Van lange wachttijden tot slechte service. Dat is niet wat u in gedachten heeft voor uw zaak. Met onze professionele klantendienst is uw organisatie altijd bereikbaar. Onze professionals nemen voor u de telefoon op of beantwoorden berichten.

Uw klantendienst uitbesteden aan ons betekent deskundigheid en klantvriendelijkheid voor iedereen die belt.

Professionals in customer care

Onze professionals zijn getraind en goed voorbereid. Al onze mensen coachen we op gespreksvaardigheid, vriendelijkheid en professionaliteit. Verzorgen we voor u de klantendienst? Dan hoort een uitgebreide training in uw product en dienst natuurlijk ook tot de voorbereiding. Zij worden de ambassadeurs van uw organisatie en dat mag iedereen weten die belt.

WIj staan 24/7 voor u klaar

Een van de redenen dat organisatie op ons vertrouwen voor hun klantendienst is onze ruime beschikbaarheid. Waar uw organisatie slechts een beperkt aantal uren van de dag bereikbaar kan zijn, kunnen wij dat 24/7 als nodig is. Natuurlijk maken we maatwerkafspraken met u. Zo bent u bereikbaar wanneer u dat wil. In het Nederlands én Vlaams, zodat we connecteren met uw doelgroep.

Klantendienst uitbesteden?

Voor veel organisaties is customer service outsourcen logisch. Daarmee bent u breder beschikbaar en laat u het beantwoorden van vragen en vertegenwoordigen van uw organisatie in de handen van professionals. Dat is iets waarover we graag met u verder praten. Zoekt u een oplossing voor uw klantendienst? Neem dan contact met ons op.

bottom of page