top of page

Outbound telemarketing

Outbound telemarketing

Ziet u er wel eens tegenop om zomaar iemand te bellen met uw aanbod? Of heeft u daar geen tijd voor, maar zijn nieuwe klanten wél welkom? Onze professionele telemarketing maakt het verschil met goede voorbereiding en branchekennis. Dat levert ons vele leuke en productieve gesprekken op, waar wij plezier van hebben en u profijt van heeft.

Onze professionele telemarketing maakt het verschil met goede voorbereiding en branchekennis.

Complementaire marketing

Bij ons staat uw resultaat voorop. Zonder goede resultaten is kiezen voor outbound telemarketing tenslotte niet logisch. U wilt uiteindelijk niet zozeer fijne gesprekken met potentiële klanten, maar daadwerkelijk nieuwe klanten. Onze outbound campagnes zijn complementair aan (digitale) marketing. Waarbinnen ook aan doelgroepselectie veel zorg is besteed. Zo spreken wij organisaties die niet alleen zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van relevantie voor uw dienst of product, maar ook die waarschijnlijk al in aanraking zijn geweest met uw marketing. Zo is er altijd een basis voor een gesprek en zijn we nooit een onbekende beller.

Professionals in telemarketing

Een goed doordachte campagne is bij outbound telemarketing het halve werk. Maar zonder professionals levert dat weinig op. Als specialist in telemarketing beschikken wij over effectieve professionals, die zich goed verdiepen in uw product, dienst en doelgroep. Wij streven ernaar om al in het eerste gesprek meerwaarde te bieden, die een stevige basis biedt voor een eerste verkoopgesprek tussen u en de potentiële klant. Wij maken waardevolle afspraken voor u die we direct inplannen.

Outbound telemarketing uitbesteden?

Een goede salesprofessional vult zijn eigen agenda. Maar met een beetje hulp wordt dat véél makkelijker. Dat is iets waarbij wij u direct ondersteunen. Maak vrijblijvend een afspraak met ons en we lichten toe hoe uw salesorganisatie helpen bij het maken van waardevolle afspraken en het binnenhalen van nieuwe klanten.

bottom of page