top of page
Nearshore Contact team Christophe en Philippe

Over ons

We zijn actief in Marokko sinds 2014. We bieden kwalitatieve contact center diensten in 5 talen aan een betaalbare prijs.

Als 'Belgische KMO in Marokko' zijn we een ervaren outsourcing partner voor kleine en middelgrote klantenservice teams

Wat maakt ons uniek?

Onze continue aanwezigheid, zowel op de werkvloer in Tanger en Casablanca als vlakbij onze opdrachtgevers in België en Nederland.

Onze sterkte?

We beseffen dat ons succes verbonden is met dat van u. We voeren niet zomaar een opdracht uit, we willen begrijpen wat uw klanten nodig hebben.

Wat mag u verwachten? 

Een hands-on benadering + onze expertise = Resultaten voor u.

Christophe & Philippe

Nearshore Contact management team

Maak kennis met ons team dat u vanuit Antwerpen, Tanger en Casablanca helpt bij het outsourcen van klantenservice, IT-helpdesk of administrative taken.

Onze Nederlandstalige medewerkers, zijn opgegroeid in België of Nederland en kozen ervoor om hun carrièrre verder te zetten in hun thuisland.

Onze collega's die Frans, Engels, Spaans of Duits spreken, rekruteren we uit een grote pool van lokale gemotiveerde professionals.

Cultuurverschillen vormen geen obstakel. Ons Nederlandstalig management kent beide culturen en is vertrouwd met de Europese kwaliteitsstandaarden.

Team activiteiten 

We zijn succesvol dankzij de inzet en motivatie van ons hele team. 

We organiseren activiteiten die het teamgevoel versterken. Karting en een quads trip zorgden voor opwinding. Bij een escape game stond samenwerking en probleemoplossing centraal.

We organiseren we regelmatig diners om de teambanden te versterken.

Tijdens deze informele bijeenkomsten leren we elkaar kennen en groeien we samen als team.

bottom of page