top of page
Zoeken

Corona-update: Thuiswerk is een succes!

Op 20 maart besliste de Marokkaanse overheid om een strenge lockdown toe te passen om deze pandemie onder controle te krijgen. Deze zal minstens tot 20 april van kracht zijn en zal wellicht worden verlengd.


We zagen dat enkele grote contactcenters hun kantoren bijna meteen hebben gesloten en dat tientallen medewerkers voor onbepaalde tijd naar huis werden gestuurd.

In de aanloop naar 20 maart anticipeerde Nearshore Contact Partners op deze lockdown door alle inbound klantendienst-medewerkers uit te rusten met de nodige hardware om van thuis te werken.

Ook om onze outbound-medewerkers aan de slag te kunnen houden hebben we de nodige maatregelen genomen.

We zijn zeer trots dat sinds 20 maart 100% van onze medewerkers aan de slag kon blijven.

Na bijna 3 weken thuiswerk blijkt uit feedback van onze Belgische en Nederlandse klanten een hoge tevredenheid van de performantie van onze teams. Zelfs in deze - voor e-commerce - zeer drukke periode blijven we uitstekende servicelevels behalen.

We zijn ervan overtuigd dat we met onze Europese aanpak het verschil kunnen blijven maken voor de vele Nederlandstaligen in Casablanca. Uiteraard blijven onze Frans- en Engelstalige collega's ook niet in de kou staan.


Bedankt aan alle collega's voor jullie professionalisme in deze uitdagende tijden!


De vele sollicitanten die ons de voorbije weken contacteerden kunnen we momenteel helaas niet helpen, maar we contacteren jullie binnenkort met goed nieuws!

Stay safe en #blijfinuwkot !

Komentáře


bottom of page